Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs.

Merk

Samsung

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

467 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs is de perfecte tablet voor alledaags gebruik. Het 10,4 inch IPS scherm biedt een kraakhelder beeld en het 64 GB opslaggeheugen is meer dan voldoende voor het opslaan van bestanden en apps. De dubbele AKG stereo speakers leveren een helder en krachtig geluid af dat je zelfs kunt aanpassen aan de houding van de tablet. Met de S Pen stylus bedien je de tablet nauwkeurig en dankzij de magnetische bevestiging aan de zijkanten berg je de stylus gemakkelijk op. Daarnaast is de nieuwe S6 Lite (2022) voorzien van de nieuwste processor en een nieuw beveiligingssysteem. Nu kun je met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs werken, ontspannen en tijd doden.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid vertragen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit. Deze tablet is trager dan anderen in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten met lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 467 g en is gemaakt van Metaal.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,4 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Bekijk ook andere tablets