Vragen bekijkenCategorie: overigWanneer krijg je een seniorenkorting?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer krijg je een seniorenkorting?
3 Antwoorden
OpaMarcelOpaMarcel answered 2 jaar ago
De meeste winkels geven een seniorenkorting aan klanten die 60 jaar of ouder zijn. Sommige winkels hanteren echter andere leeftijdseisen, zoals 65 of 55. Sommige winkels geven ook op bepaalde dagen van de week seniorenkorting. Kohl's geeft bijvoorbeeld elke woensdag 15% seniorenkorting. Vraag bij uw favoriete winkels na wat hun beleid is. Je kunt je ook inschrijven voor nieuwsbrieven en/of websites als RetailMeNot bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste seniorenkortingen die door winkeliers worden aangeboden.
OpaJohanOpaJohan answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de leeftijd waarop u een seniorenkorting kunt krijgen, verschilt per bedrijf of instelling. Over het algemeen geven de meeste bedrijven en instellingen echter een seniorenkorting aan klanten van 55 jaar en ouder. Dus als u wilt profiteren van een seniorenkorting, moet u navraag doen over het beleid bij de bedrijven en instellingen van uw voorkeur. Houd er rekening mee dat sommige bedrijven kunnen vereisen dat u een geldig identiteitsbewijs overlegt om uw leeftijd te bewijzen voordat u de korting krijgt.
OpaFrankOpaFrank answered 2 jaar ago
De beste tijd om naar seniorenkorting te vragen is aan het begin van de transactie, voordat u iets hebt gekocht. De meeste bedrijven geven u graag korting als ze die beschikbaar hebben, maar meestal moet u er wel om vragen. Sommige restaurants bieden een "seniorenlunch"-menu met korting aan, en andere winkels kunnen op bepaalde dagen van de week of de maand kortingen geven. Het is de moeite waard om bij uw favoriete winkeliers na te gaan wat voor soort aanbiedingen er zijn. In het algemeen kunt u een seniorenkorting verwachten als u 60 jaar of ouder bent. Sommige bedrijven geven echter al korting vanaf 55 jaar of zelfs jonger, dus het is altijd de moeite waard om het te vragen.