1. koopgids
  2. Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.

Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

460 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof, Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,1 inch

Wifi standaarden

Wireless AC (Wifi 5)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.

De Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector is een comfortabele en veelzijdige tablet. Met dit toestel heb je een ruim 10,1 inch scherm waardoor je genoeg ruimte hebt voor je favoriete apps en websites. Bovendien is de tablet geschikt voor basis gebruik zoals social media en lichtere spelletjes. Het 32 GB opslaggeheugen is voldoende om een beperkt aantal apps en bestanden op te slaan. Wil je echter meer opslagruimte? Je kunt deze uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 128 GB. Het mooie is dat je er ook een hoes en screenprotector bij krijgt, zodat je tablet goed beschermd is. Wil je meer kunnen dan alleen basis gebruik? Kies dan voor een tablet uit de Lenovo Tab P of Yoga Tab serie.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en de screenprotector bescherm je het scherm van de tablet tegen krassen en stoten. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of YouTube-video's te bekijken.Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk overal meenemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of het surfen op internet

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector.

Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 460 g en is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,1 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Lenovo Tab M10 (3de generatie) 10.1 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case & Screenprotector. zijn als volgt:

Wireless AC (Wifi 5)

Bekijk ook andere tablets