1. koopgids
 2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

508 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Wifi standaarden

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs is de ideale tablet voor alledaags gebruik. De 10,5 inch full hd scherm zorgt voor een scherpe weergave van je favoriete series. Ook als je graag spelletjes speelt, is deze tablet ideaal. De Unisoc T618 processor zorgt voor een optimale performance. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart bescherm je de tablet tegen krassen en deuken. De case heeft ook een auto-wake functie, waardoor het scherm automatisch aan gaat als je de hoes openklapt. Bovendien gebruik je de hoes ook als standaard. Zo surf je urenlang over het internet of voer je videogesprekken met familie of vrienden. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs in combinatie met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart heb je een betrouwbare en krachtige tablet in handen.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je jouw tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven en comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, zodat apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is

  .

  Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 508 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Zwart van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Redelijk. Het heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. zijn als volgt:

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Bekijk ook andere tablets