1. koopgids
 2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

508 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Wifi standaarden

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.

Kom met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud en het beschermingspakket goed voorbereid de dag door! Deze middenklasse tablet heeft een 10,5 inch full hd scherm dat je in goede kwaliteit je favoriete series laat bekijken. Ook als je graag spelletjes speelt kun je deze tablet met de krachtige Unisoc T618 processor moeiteloos gebruiken. Met de book case en de screenprotector die deel uitmaken van deze set, ben je verzekerd van een optimale bescherming tegen krassen en beschadigingen. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Altijd en overal kun je met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud verbonden blijven met het internet en videogesprekken voeren met familie en vrienden.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Je houd je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de boekenkast en de screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet.Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 508 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. is Redelijk. Het heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Beschermingspakket. zijn als volgt:

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Bekijk ook andere tablets