Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

465 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Met de Lenovo Tab M10 Plus Book Case bescherm je je tablet tegen krassen en andere schade. De hoes is gemaakt van stevig materiaal en sluit goed aan op de tablet. Je kunt de voorflap als standaard gebruiken, zodat je de tablet rechtop kunt neerzetten. De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs is geschikt voor alledaags gebruik. Je kunt gemakkelijk een film of serie kijken en surfen op het internet. Ook is het mogelijk om videogesprekken te voeren met de 8 megapixel selfie camera. Het 10.6 inch full hd scherm geeft heldere kleuren weer. Deze tablet is echter minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je jouw tablet tegen schade. Op deze middelgrote tablet heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je je tablet gemakkelijk overal meenemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of het browsen op internet

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 465 g en is gemaakt van Kunststof.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,61 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Bekijk ook andere tablets