1. koopgids
 2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

465 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs en het beschermingspakket ben jij je tablet volledig beschermd. De book case hoes biedt stevige bescherming aan de behuizing en de screenprotector voorkomt krassen op het scherm. De voorflap van de hoes kan gebruikt worden als standaard, zo kan je de tablet bijvoorbeeld rechtop neerzetten als je een film kijkt. De M10 Plus is een middenklasse tablet van Lenovo, geschikt voor alledaags gebruik zoals surfen op internet en het kijken van films. De tablet is snel genoeg voor deze taken, maar is minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games. Het 10.6 inch full hd scherm geeft kleuren helder weer. De Tab M10 heeft ook een 8 megapixel selfie camera, waarmee je videogesprekken voert in goede kwaliteit. Deze tablet is ook voorzien van Bluetooth 5.0, waarmee je eenvoudig een verbinding maakt met andere apparaten zoals hoofdtelefoons of speakers.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Met deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te kijken

  .

  Door het gemiddelde gewicht neem je de tablet gemakkelijk overal mee naartoe.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of browsen op het internet

  .

  Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 465 g en is gemaakt van Kunststof.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,61 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Bekijk ook andere tablets