Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

467 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs en Just in Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart heb je altijd een stijlvolle en krassenbestendige tablet in je tas. Op het ruime 10,4 inch IPS scherm tik je moeiteloos verslagen en e-mails, die je kunt bekijken met kristalheldere kleuren. De AKG stereo speakers zorgen voor een levendig geluid dat zich aanpast wanneer je de tablet vasthoudt. Met de meegeleverde S Pen stylus bedien je nauwkeurig de tablet. Met de auto-wake functie gaat je scherm automatisch aan wanneer je je hoes openklapt. De hoes heeft een ingebouwde standaard waarmee je je tablet rechtop zet om bijvoorbeeld films of serie te kijken. Je kunt bovendien extra veel doen met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs met een tal van nuttige applicaties beschikbaar in de App Store.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basisopdrachten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij het redelijke tempo haperen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is traag in vergelijking met andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 467 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Zwart van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,4 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Bekijk ook andere tablets