1. koopgids
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

508 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Wifi standaarden

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs en het beschermingspakket zorgen ervoor dat je tablet goed beschermd is tegen beschadigingen. Deze middenklasse tablet is ideaal voor alledaags gebruik. Kijk je favoriete series in HD-kwaliteit op het 10,5 inch scherm en speel moeiteloos je favoriete spelletjes dankzij de krachtige Unisoc T618 processor. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen of videogesprekken voeren. Het beschermingspakket bestaat uit een book case en een screenprotector. Deze beschermen je tablet tegen krassen en stoten. Zo heb je jarenlang plezier van je tablet. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs in combinatie met het beschermingspakket geniet je van de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector.-> Je houdt je tablet zo lang als mogelijk schoon dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush.-> Deze tablet is geschikt voor basis Taken zoals YouTube video's kijken en lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.-> Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, daarom laden apps langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder genoeg en ook niet scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 508 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is Redelijk. Het heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. zijn als volgt:

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Bekijk ook andere tablets