1. koopgids
  2. Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.

Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

460 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,3 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.

Met de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart heb je een betrouwbare tablet met een krachtige octa core processor en 4 GB werkgeheugen. Je maakt je geen zorgen over schade aan je tablet. Met de book case biedt je je tablet optimale bescherming, zowel thuis als onderweg. Met het 10,3 inch full hd scherm heb je een helder beeld, waardoor je games, films en muziek op de meest optimale manier beleeft. Met de speciale kindermodus bepaal je zelf hoe lang je kind de tablet gebruikt en welke content er beschikbaar is. Ook als smart home hub is de Tab M10 Plus geschikt. Plaats de tablet in het docking station en je kunt direct Google Assistant gebruiken. Met het 64 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je apps en bestanden. Mocht je toch meer opslagruimte nodig hebben, dan kun je uitbreiden tot maximaal 256 GB met een geheugenkaart. Geniet dus van de vele mogelijkheden die deze tablet biedt.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Op deze middelgrote tablet heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te kijken. Dankzij de gemiddelde gewicht neem je de tablet eenvoudig mee naar elke plek.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichte taken, zoals het maken van eenvoudige notities of het surfen op het internet

    .

    Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart.

Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 460 g en is gemaakt van Kunststof.

Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. is Zwart van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,3 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Lenovo Book Case Zwart. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Bekijk ook andere tablets