1. koopgids
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

508 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Wifi standaarden

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs krijg je een heleboel waar voor je geld. De tablet is uitgerust met een 10,5 inch full HD scherm waarop je naar je favoriete films en series kijkt. Ook als je graag spelletjes speelt, kun je deze tablet zonder problemen gebruiken. De Unisoc T618 processor zorgt voor een soepele werking en de batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee. Met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart bescherm je de tablet tegen krassen en deuken. De hoes heeft ook een auto-wake functie. Hiermee gaat het scherm automatisch aan als je de hoes openklapt. Ook gebruik je de hoes als standaard. Geniet dus van alle voordelen van deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart. De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs is een betrouwbare en krachtige tablet die je overal mee naartoe kunt nemen. De tablet heeft een stijlvol design en is voorzien van een 10,5 inch full HD scherm. Dit scherm gebruik je om films en series in goede kwaliteit te kijken. Ook als je graag spelletjes speelt ben je a.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basisaanvragen, zoals het kijken naar YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze gemiddelde tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 508 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Zwart van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is Redelijk. Het heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart. zijn als volgt:

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Bekijk ook andere tablets