1. koopgids
 2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.

Merk

Samsung

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

465 g

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw is een veelzijdige tablet die geschikt is voor entertainment en voor je werk of studie. Het ruime 10,4 inch IPS scherm levert een uitstekende beeldkwaliteit en 4G ondersteuning zorgt ervoor dat je overal verbinding kan maken. De dubbele AKG stereo speakers passen zich aan de manier aan waarop je de tablet vasthoudt en produceren altijd een levendig geluid. Met de meegeleverde S Pen stylus ga je nauwkeuriger te werk wanneer je schrijft, tekent of de tablet bedient. De stylus is gemakkelijk op te bergen door een magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet. Je bewaart je bestanden en apps op het 64 GB opslaggeheugen. Met de meegeleverde tablethoes bescherm je jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) tegen krassen en andere narigheid. De ruime 7040 mAh accu zorgt ervoor dat je de tablet lang geniet van entertainment en studie.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid hikken eenvoudige apps zoals de NS app en spellen zoals WordFeud niet.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsclasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit. = Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten van lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 465 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. is Blauw van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,4 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Blauw + Samsung Book Case Blauw. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Bekijk ook andere tablets