1. koopgids
 2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.

Merk

Samsung

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

508 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Wifi standaarden

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver is een fantastische tablet voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm levert een helder beeld, zodat je films en series in goede kwaliteit kunt bekijken. Ook worden apps moeiteloos en zonder haperen door de krachtige Unisoc T618 processor verwerkt. Bovendien gaat de batterij bij normaal gebruik gemakkelijk een dag mee. Dankzij de ingebouwde standaard in de Book Case Grijs hoes kun je je tablet rechtop zetten. Zo heb je je handen vrij tijdens het kijken van een filmpje of het voeren van een videogesprek met vrienden of familie. De hoes beschermt je tablet tegen krassen en vuil. Geniet dus zorgeloos van je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver met de Book Case Grijs.

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basistaken, zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  De helderheid en scherpte van het scherm is niet genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is moeilijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp geno.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 508 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. is Redelijk. Het heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Book Case Grijs. zijn als volgt:

Wireless A (Wifi 2), Wireless AC (Wifi 5), Wireless B (Wifi 1), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Bekijk ook andere tablets