1. koopgids
  2. Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

490 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Totaal aantal megapixels

13 MP

Omschrijving van Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Met de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs heeft u een veelzijdige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met een 11 inch scherm heeft u meer schermruimte om te genieten van uw favoriete games, films, series en apps. De krachtige processor en 4 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat alles soepel draait. De tablet is uitgerust met een 7.500 mAh accu die een hele dag meegaat zonder tussentijds opladen. Met 128 GB opslagruimte heeft u voldoende ruimte voor al uw bestanden en apps. De Lenovo P11 Book Case en de meegeleverde screenprotector bieden extra bescherming voor uw tablet. De book case beschermt de voor- en achterkant en zijkanten van de tablet wanneer deze gesloten is. De screenprotector voorkomt krassen op het touchscreen. Wanneer u de voorflap van de book case omhoog klapt, heeft u een standaard om uw tablet rechtop te zetten. Met de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart heeft u een tablet die klaar is voor alledaags gebruik. U heeft voldoende schermruimte en kracht, een groot opslaggeheugen en extra bescherming om uw tablet tegen schade te beschermen.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen eenvoudige apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 490 g en is gemaakt van Kunststof.

Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 11 inch en een totaal aantal megapixels van 13 MP.

Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N

Bekijk ook andere tablets