1. koopgids
 2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet heeft een heleboel voordelen. Je kunt er mee internetten, foto’s maken, games op spelen en veel meer. Het is daarnaast kleiner dan een pc, dus makkelijk mee te nemen en groter dan een smartphone dus beter visueel. Wil jij meer weten over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.? Lees dan hier alle kenmerken en bestel het eenvoudig en snel aan via een van de buttons op deze pagina.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Gewicht

467 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Kindermodus beschikbaar

Ja

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Wifi standaarden

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Totaal aantal megapixels

8 MP

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs en het beschermingspakket ben je verzekerd van een veilig gevoel. De book case beschermt de behuizing tegen stoten, krassen en andere vormen van slijtage. De screenprotector zorgt ervoor dat je scherm schoon en krasvrij blijft. Op het ruime 10,4 inch IPS scherm kijk je videos, series en films in prachtige kleuren. De dubbele AKG stereo speakers geven je een levendig en krachtig geluid. De geluidsweergave past zich aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. Met de S Pen stylus die bij de tablet wordt meegeleverd kun je nauwkeurig werken en schrijven. Je bedient de tablet ook moeiteloos met de stylus. De stylus is eenvoudig te bevestigen dankzij de magnetische functie aan de zijkanten van de tablet. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs en het beschermingspakket ben je altijd verzekerd van een veilig gevoel en het gemak van een stylus.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de boekhoes en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube-video's bekijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps als de NS app en spelletjes als WordFeud niet. Dankzij de redelijke snelheid hoeven simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet te haperen.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. heeft een formaat van Middelgroot, een gewicht van 467 g en is gemaakt van Kunststof.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. is Grijs van kleur. Wil je weten of het in meerdere kleuren te verkrijgen is? Bekijk dan de webshop.

De beeldscherm kwaliteit van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. is Matig. Het heeft een schermdiagonaal van 10,4 inch en een totaal aantal megapixels van 8 MP.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. is geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. heeft een kindermodus: Ja.

De wifi-standaarden van Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. zijn als volgt:

Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless AC 2x2], [Wireless AC Wave 2]

Bekijk ook andere tablets