Vragen bekijkenCategorie: verzorgingshuiswie krijgt ouderenkorting?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie krijgt ouderenkorting?
4 Antwoorden
OmaEileenOmaEileen answered 2 jaar ago
Dat hangt van de winkel af. Meestal krijgen mensen boven de 60 korting, maar het verschilt per winkel. Bij Walmart bijvoorbeeld krijgen mensen boven de 65 korting, terwijl bij Target mensen boven de 55 korting krijgen. Het is dus het beste om bij uw plaatselijke winkel na te vragen wat hun beleid is.
OmaSandraOmaSandra answered 2 jaar ago
Er zijn een paar groepen mensen die meestal seniorenkorting krijgen, waaronder mensen boven de 60, 65 of 70 jaar. Sommige bedrijven geven ook korting aan senioren op bepaalde dagen of tijden. Niet alle bedrijven bieden echter seniorenkorting, dus het is altijd het beste om dit van tevoren te controleren voordat je een aankoop doet. Bovendien kan het voor sommige kortingen nodig zijn om een bewijs van leeftijd te laten zien (zoals een rijbewijs), dus zorg ervoor dat je je ID bij je hebt als je gaat winkelen.
OmaTessOmaTess answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende groepen mensen die in aanmerking komen voor seniorenkorting. De eerste groep zijn mensen die ouder zijn dan 65 jaar. Veel bedrijven geven korting aan senioren als blijk van waardering voor hun trouwe klanten. De tweede groep zijn mensen die met pensioen zijn. Pensionering betekent over het algemeen dat iemand een bepaald niveau van verwezenlijking in zijn carrière heeft bereikt, en veel bedrijven willen gepensioneerden aanmoedigen om hun producten of diensten te blijven betuttelen. Ten slotte bieden sommige bedrijven ook kortingen aan voor werknemers van de overheid of militairen die ouder zijn dan 50 jaar. Deze kortingen worden meestal aangeboden als een manier om deze groepen te bedanken voor hun dienst aan het land.
OpaKeesOpaKees answered 2 jaar ago
Over het algemeen komen mensen boven de 60 jaar in aanmerking voor seniorenkorting. De specifieke leeftijdseis kan echter per winkel of bedrijf verschillen. Sommige zaken geven korting aan mensen die ouder zijn dan 55, 50 of zelfs 45. Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Informeer bij uw plaatselijke bedrijven of zij speciale aanbiedingen voor senioren hebben.