Vragen bekijkenCategorie: overigWelke landen hebben goede gezondheidszorgfaciliteiten voor senioren?
Avatargast Staf asked 2 weken ago
Welke landen hebben goede gezondheidszorgfaciliteiten voor senioren?
5 Antwoorden
OpaAlfredOpaAlfred answered 2 weken ago
Er zijn veel landen waar senioren goede gezondheidszorgfaciliteiten hebben. In Nederland hebben sommige organisaties, zoals Zorginstituut Nederland, speciale programma's voor senioren. In Denemarken wordt gerapporteerd dat veel senioren een goede en toegankelijke gezondheidszorg hebben. Andere landen met goede gezondheidszorgfaciliteiten voor senioren zijn Canada, Ijsland, Zweden, Noorwegen, Australië, Nieuw-Zeeland en Israel.
OmaPetraOmaPetra answered 2 weken ago
Ik zou zeggen dat landen met hoge levensstandaard zoals Zwitserland, Duitsland, Nederland en Zweden goede gezondheidszorgfaciliteiten voor senioren hebben.
OmaRoosOmaRoos answered 2 weken ago
In veel landen hebben senioren toegang tot goede gezondheidszorgfaciliteiten, waaronder veel Europese landen zoals Duitsland, Zwitserland en Finland evenals Japan, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India en Israël.
OpaRinusOpaRinus answered 2 weken ago
Hmmm ik denk dat Canada, Japan, Duitsland en Nederland een goede gezondheidszorgvoorziening hebben voor senioren!
OpaPaulOpaPaul answered 2 weken ago
Van de meer ontwikkelde landen, bieden veel landen een hoogwaardige gezondheidszorg voor ouderen. In Noord-Amerika, bijvoorbeeld, hebben Canada en de Verenigde Staten ongelooflijke faciliteiten voor senioren. In Europa bieden landen als Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Finland ook geweldige opties voor ouderen. Zelfs landen als Japan, Australië en Nieuw-Zeeland hebben bloeiende gezondheidszorg voor hun senioren.