Vragen bekijkenCategorie: overigwelke kortingen zijn er voor 65 plussers?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke kortingen zijn er voor 65 plussers?
3 Antwoorden
OpaUlrichOpaUlrich answered 2 jaar ago
Er zijn enkele kortingen beschikbaar voor 65-plussers. Sommige bedrijven bieden een seniorenkorting van 10-15% op de totale aankoop. Er zijn ook kortingen op bioscoopkaartjes, autoverhuur en soms op hotels. Tot slot hebben veel staten programma's die kortingen geven op het openbaar vervoer, staatsparken en andere activiteiten.
OpaPaulOpaPaul answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende kortingen beschikbaar voor 65-plussers. Sommige bedrijven bieden een procentuele korting, terwijl andere een vaste korting aanbieden. Veel musea en kunstgalerijen bieden senioren korting aan, net als sommige bioscopen en pretparken. Senioren kunnen ook vaak korting krijgen op vervoer, waaronder bus-, trein- en vliegtickets. In sommige gevallen kunnen senioren ook in aanmerking komen voor door de overheid gesponsorde programma's die financiële hulp bieden voor gezondheidszorg, levensmiddelen of huisvesting.
OpaJohnOpaJohn answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende kortingen beschikbaar voor 65-plussers. Sommige bedrijven geven korting op koopwaar, andere op diensten. Ook de federale overheid en de regeringen van de deelstaten geven allerlei kortingen. Een populaire korting is de seniorenkortingskaart, die door veel bedrijven en organisaties wordt aangeboden. Deze kaart geeft senioren over het algemeen een percentage korting op hun totale aankoop. Daarnaast bieden veel bedrijven een gereduceerde prijs op voedsel of koopwaar aan senioren die hun zaak bezoeken tijdens daluren De federale overheid biedt ook een aantal kortingen voor senioren. Deze omvatten kortingen op geneesmiddelen op recept, vliegtickets en inschrijvingskosten voor voertuigen.