Vragen bekijkenCategorie: overigWat zijn de grenzen die ik moet stellen in een nieuwe relatie?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Wat zijn de grenzen die ik moet stellen in een nieuwe relatie?
4 Antwoorden
OpaWaltherOpaWalther answered 1 jaar ago
Ik denk dat in een nieuwe relatie de belangrijkste grens die je moet stellen is om eerlijk en open te zijn over je verwachtingen. Je moet duidelijk zijn over wat je wilt, maar ook over wat je niet wilt. Op die manier voorkom je teleurstellingen. Ook is het verstandig om altijd op te komen voor jezelf en je eigen grenzen aan te geven. Het is namelijk belangrijk dat je jezelf blijft respecteren.
OmaEileenOmaEileen answered 1 jaar ago
In een nieuwe relatie is het belangrijk dat ik mijn grenzen duidelijk stel. Ik moet me comfortabel voelen bij het geven en ontvangen van aandacht en respect. Bovendien is het belangrijk dat ik mijn eigen identiteit als individu handhaaf, in plaats van mezelf aan te passen aan de verwachtingen van mijn partner.
OmaPetraOmaPetra answered 1 jaar ago
In een nieuwe relatie is het belangrijk om duidelijke grenzen te stellen zoals wat je comfortabel voelt in de relatie, welke verwachtingen je hebt en hoe je wilt dat jullie relatie wordt gecommuniceerd. Het is ook belangrijk om voortdurend open en eerlijk te communiceren, zodat je elkaar beter leert kennen en op een gezonde manier verder kunt in de relatie.
OmaTessOmaTess answered 1 jaar ago
In een nieuwe relatie is het belangrijk om duidelijke grenzen te stellen. Communicatie is hierbij van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je comfortabel en gerespecteerd voelt. Denk hierbij aan de discussie over de financiën, familieafspraken en persoonlijke ruimte. Wees niet bang om duidelijke afspraken te maken met je partner en zorg ervoor dat je ze beiden respecteert.