Vragen bekijkenCategorie: bejaardenwat is sekszorg?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat is sekszorg?
3 Antwoorden
OmaOliviaOmaOlivia answered 2 jaar ago
Seksuele verzorging is het schoon en gezond houden van de geslachtsorganen en het gebied eromheen. Dit omvat het wassen van de geslachtsdelen met water en zeep, het scheren of trimmen van het haar rond de geslachtsdelen en het gebruik van een condoom tijdens de seks. Seksuele verzorging is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen. Het wassen van de geslachtsdelen voorkomt dat bacteriën zich ophopen en infecties veroorzaken, scheren of trimmen van het haar helpt huidirritatie te voorkomen en het gebruik van een condoom helpt soa's te voorkomen.
OmaEvaOmaEva answered 2 jaar ago
Seksuele zorg is het onderhouden van iemands seksuele gezondheid en welzijn. Dit kan activiteiten omvatten zoals veilige seks, regelmatige soa-screening en maatregelen om de seksuele gezondheid te beheren. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat ieders definitie van "seksuele verzorging" anders is, dus het is belangrijk om uit te zoeken wat voor u het beste werkt.
OpaLouisOpaLouis answered 2 jaar ago
Seksuele verzorging is de term die wordt gebruikt om de verschillende producten en diensten te beschrijven die worden gebruikt om de genitaliën gezond te houden. Hieronder vallen producten als zeep, doekjes, crèmes en sprays. Het kan ook diensten omvatten als harsen, laserontharing en bleken. De meeste mensen staan er niet bij stil, maar regelmatige seksverzorging is een belangrijk onderdeel van het gezond houden van je genitaliën. Seks kan rommelig zijn, en het is gemakkelijk voor bacteriën en andere verontreinigingen om zich op te hopen in het gebied. Dit kan leiden tot infecties of andere problemen. Daarom is het belangrijk om bij elk bad of elke douche een goed verzorgingsproduct te gebruiken.