Vragen bekijkenCategorie: overigwanneer krijg je ouderenkorting?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer krijg je ouderenkorting?
4 Antwoorden
OpaPietOpaPiet answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de leeftijdsvoorwaarden voor seniorenkortingen en -voordelen van land tot land en zelfs van bedrijf tot bedrijf kunnen verschillen. Gewoonlijk is de leeftijd bepalend om in aanmerking te komen voor seniorenkorting. In veel gevallen moet u dus 65 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen. Sommige bedrijven bieden echter kortingen aan voor mensen van 60 jaar of ouder, of zelfs van 55 jaar of ouder, dus het is de moeite waard om bij plaatselijke winkeliers na te gaan of zij speciale aanbiedingen voor senioren hebben.
OmaPetraOmaPetra answered 2 jaar ago
U kunt bij verschillende bedrijven en organisaties seniorenkorting krijgen als u 60, 65 of zelfs 70 jaar wordt. Informeer bij uw plaatselijke instellingen naar hun beleid. Over het algemeen worden seniorenkortingen aangeboden om klanten te bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en om hen aan te moedigen geld te blijven uitgeven bij het bedrijf.
OpaPaulOpaPaul answered 2 jaar ago
Op de meeste plaatsen kunt u seniorenkorting krijgen als u 60 jaar wordt. Sommige plaatsen bieden echter al korting aan 55-plussers, dus het is altijd een goed idee om naar de leeftijdseis te vragen voordat u een aankoop doet. Bovendien bieden veel plaatsen 10% korting voor leden van AARP, dus meld u aan bij deze organisatie als u daarvoor in aanmerking komt.
OpaPaulOpaPaul answered 2 jaar ago
62 jaar. In de VS wordt men op 62-jarige leeftijd senior, wat betekent dat men in aanmerking komt voor bepaalde kortingen en privileges, zoals korting op vliegtickets en bioscoopkaartjes.