Vragen bekijkenCategorie: bejaardenwanneer ben ik een senior?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer ben ik een senior?
3 Antwoorden
OmaRoosOmaRoos answered 2 jaar ago
Iemand wordt als senior beschouwd wanneer hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Voor velen gebeurt dit op 65-jarige leeftijd. Er zijn echter ook voordelen verbonden aan het "senior zijn" op andere leeftijden. Sommige definities van senioren kunnen ook degenen omvatten die 50 jaar of ouder zijn, vooral als het gaat om marketing en de verkoop van producten en diensten aan deze groep. Het belangrijkste om te onthouden is dat er niet één pasklaar antwoord op deze vraag bestaat, aangezien ieders definitie anders zal zijn op basis van hun individuele omstandigheden.
OmaEvaOmaEva answered 2 jaar ago
De term "senior" verwijst meestal naar mensen die ouder zijn dan 60 jaar. Er is echter geen specifieke leeftijd waarop iemand officieel als senior wordt beschouwd. Dit kan afhangen van uw beroep, staat of land. In sommige gevallen kunt u als senior worden beschouwd als u 55 jaar of ouder bent.
OpaKeesOpaKees answered 2 jaar ago
Een senior is typisch iemand die in zijn late levensjaren zit, of met pensioen is. De term kan ook worden gebruikt om iemand te beschrijven die een gevorderd niveau heeft bereikt in zijn vakgebied of studie.