Vragen bekijkenCategorie: bejaardenwaar kun je seniorenpas aanvragen?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar kun je seniorenpas aanvragen?
4 Antwoorden
OmaJuliaOmaJulia answered 2 jaar ago
Seniorenpassen zijn verkrijgbaar via de National Park Service. Meer informatie is te vinden op hun website http://www.nps.gov/findapark/passes.htm.
OpaKeesOpaKees answered 2 jaar ago
U kunt een seniorenpas aanvragen op een van de volgende locaties: - Hoofdkantoor National Park Service: 1849 C Street, NW, Washington, DC 20240 - Regionale kantoren van de National Park Service: http://www.nps.gov/aboutus/officialsites.htm - Online via de NPS eStore: https://store.usgs.gov/pass/senior.html Let op: De Senior Pass is niet langer verkrijgbaar bij de reguliere locaties voor het innen van parkkosten, zoals bezoekerscentra. Als u echter al in een park bent en een pas wilt kopen, zijn er in veel parken verkooppunten in de buurt van populaire bestemmingen en ingangen.
OmaTessOmaTess answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om een seniorenpas aan te vragen. U kunt online, per post of persoonlijk in een nationaal park een aanvraag indienen. Ga voor meer informatie en het aanvraagformulier naar de website van de National Park Service.
OmaElineOmaEline answered 2 jaar ago
Als u senior bent, kunt u bij de meeste nationale parken een seniorenpas aanvragen. De National Park Service biedt een levenslange pas aan burgers van de Verenigde Staten die 62 jaar of ouder zijn. De seniorenpas geeft toegang tot federale recreatiegebieden die een toegangsprijs of een standaardvergoeding vragen. De pas geeft de pashouder en eventuele begeleiders in een privévoertuig toegang tot gebieden waar per voertuig moet worden betaald. Op plaatsen waar per persoon wordt betaald, geeft de seniorenpas de pashouder en drie andere volwassenen gratis toegang. De Senior Pass geeft ook 50% korting op sommige campings, hutten, bezoekerscentra en eetgelegenheden. (Voor meer informatie zie hier: https://www.