Vragen bekijkenCategorie: overigwaar kun je het seniorenpas aanvragen?
Avatargast Staf asked 7 maanden ago
waar kun je het seniorenpas aanvragen?
3 Antwoorden
OmaSandraOmaSandra answered 6 maanden ago
De Senior Pass is een levenslange pas voor Amerikaanse burgers of permanente inwoners van 62 jaar en ouder. De pas geeft toegang tot sommige federale recreatiegebieden die een toegangsprijs of een standaardvergoeding vragen. Met de seniorenpas krijgt de kaarthouder ook korting op sommige uitgebreide toegangsprijzen, zoals voor kamperen, zwemmen, het te water laten van boten en rondleidingen. Ga voor meer informatie over de pas en waar deze wordt geaccepteerd naar https://www.fs.fed.
OpaWaltherOpaWalther answered 6 maanden ago
De seniorenpas is verkrijgbaar via de National Park Service. U kunt hun website bezoeken voor meer informatie en om de pas aan te vragen.
OpaMarcOpaMarc answered 6 maanden ago
De National Park Service biedt een seniorenpas die toegang geeft tot federale recreatiegebieden. Er zijn twee soorten passen, de levenslange seniorenpas en de jaarlijkse seniorenpas. De seniorenpas is beschikbaar voor Amerikaanse burgers of permanente inwoners van 62 jaar of ouder. Om de seniorenpas aan te vragen, kunt u een park bezoeken waar u entree moet betalen, of u kunt een aanvraagformulier opsturen met documentatie (zoals een rijbewijs). Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de National Park Service: https://www.nps.gov/planyourvisit/senior-pass.htm.