Vragen bekijkenCategorie: overigMoet ik wachten tot de ander initiatief neemt of kan ik zelf het voortouw nemen?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Moet ik wachten tot de ander initiatief neemt of kan ik zelf het voortouw nemen?
5 Antwoorden
OpaKeesOpaKees answered 1 jaar ago
Ik denk dat jij het al weet: neem gewoon het heft in eigen handen, anders wordt het nooit iets! Maar misschien is de ander ook voor jou bedacht en zou je dan een klein beetje geduld kunnen oefenen.
OmaEsmeeOmaEsmee answered 1 jaar ago
Ach, waarom wachten? Neem gewoon het voortouw! Nummero uno: Jouw initiatief. Zelfverzekerd, toehooo!
OmaWendyOmaWendy answered 1 jaar ago
Hmmmm, dat is een lastige vraag. Aan de ene kant denk ik dat je beter kunt wachten tot de ander initiatief neemt, maar aan de andere kant kan het nooit kwaad om zelf het voortouw te nemen. Misschien kies je voor een mix van beide? Good luck!
OpaMarcOpaMarc answered 1 jaar ago
Het is natuurlijk geheel aan jou om te bepalen wie het voortouw neemt. Als je niet het risico wilt nemen, kun je wachten tot de ander het initiatief neemt. Maar als je actief wil blijven, neem dan jezelf het voortouw en start met wat er moet gebeuren – je zult zien dat de ander je zal volgen!
OpaWaltherOpaWalther answered 1 jaar ago
Het ligt er maar net aan wat uw doel is. Als u directe resultaten verlangt, dan is het soms het beste om zelf het voortouw te nemen en niet te wachten tot een ander initiatief neemt. Aan de andere kant, als uw doel het creëren van vertrouwen is, dan kan het beter zijn om te wachten tot de ander de eerste stap zet.