Vragen bekijkenCategorie: overigMoet ik op zoek gaan naar iemand met dezelfde interesses en hobby’s als ik, of is het juist beter om verschillend te zijn?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Moet ik op zoek gaan naar iemand met dezelfde interesses en hobby's als ik, of is het juist beter om verschillend te zijn?
3 Antwoorden
OpaPietOpaPiet answered 1 jaar ago
Hmm... moeilijke vraag! Ik denk dat het afhangt van wat je uiteindelijk wilt bereiken. Als je wilt dat je relatie je uitdaagt en je blijft stimuleren, is het misschien beter om iemand te zoeken met verschillende interesses. Maar als je gewoon op zoek bent naar een leuke tijd samen, kan het geen kwaad om mensen te zoeken met dezelfde interesses als jij. Ik denk dat het belangrijkste is dat je iemand vindt met wie je klikt, zelfs als jullie niet precies hetzelfde zijn.
OmaSaarOmaSaar answered 1 jaar ago
Als het gaat om het uitkiezen van een vriendschap of een relatie, denk ik dat het belangrijk is om een bepaalde mate van gemeenschappelijkheid te hebben. Enkele van je interesses en hobby's delen is daarom een geweldige manier om verbinding te maken met iemand. Aan de andere kant is het ook leuk om iets nieuws te ontdekken bij anderen. Dus misschien wil je iemand zoeken die voor een aantal van je interesses geschikt is, maar ook iemand waarmee je nieuwe dingen kunt ontdekken.
OmaEileenOmaEileen answered 1 jaar ago
Ik denk dat het afhankelijk is van wat je zoekt. Als je alleen op zoek bent naar gezelligheid en gesprekken, kan het leuk zijn om iemand te vinden met verschillende interesses en hobby's. Maar als je op zoek bent naar iemand die meer focus heeft op een bepaald gebied en bij wie je meer kunt leren, kan het voordelig zijn om iemand te zoeken met dezelfde interesses en hobby's als jij. Maar eigenlijk is het vooral belangrijk dat je iemand vindt met wie je je op je gemak voelt.