Vragen bekijkenCategorie: overigKan fysiotherapie helpen bij het verminderen van de pijn en stijfheid in mijn gewrichten als gevolg van artrose?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Kan fysiotherapie helpen bij het verminderen van de pijn en stijfheid in mijn gewrichten als gevolg van artrose?
4 Antwoorden
OmaSandraOmaSandra answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan zeker helpen bij artrose. Door middel van een persoonlijk behandelplan kan fysiotherapie gerichte oefeningen en mobilisaties bieden die kunnen helpen de pijn en stijfheid te verminderen.
OpaKeesOpaKees answered 1 jaar ago
Hmmmmm, hoe zou ik dit antwoorden... Laat me kijken: hee ja, fysiotherapie kan echt een grote hulp zijn. Beweging kan de stijfheid verminderen en je zult merken dat de pijn afneemt als je je gewrichten traint. Als je de oefeningen op de juiste manier doet, kan fysiotherapie je echt helpen bij het verlichten van je klachten!
OmaRoosOmaRoos answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan zeker helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid in gewrichten bij artrose. De fysiotherapeut zal specifieke oefeningen voorstellen om de mobiliteit en het comfort te verbeteren.
OpaFrankOpaFrank answered 1 jaar ago
Fysiotherapie kan zeker helpen bij het verminderen van de pijn en stijfheid in gewrichten die door artrose geïnfecteerd zijn. Het doel van fysiotherapie is om de stijfheid, pijn en andere symptomen die door artrose veroorzaakt worden, te verlichten door het versterken van de omliggende spieren en het verbeteren van de bewegingsmogelijkheden.