Vragen bekijkenCategorie: overigKan fysiotherapie helpen bij het verbeteren van mijn houding en het voorkomen van rugklachten als gevolg van een slechte houding?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Kan fysiotherapie helpen bij het verbeteren van mijn houding en het voorkomen van rugklachten als gevolg van een slechte houding?
4 Antwoorden
OmaIngridOmaIngrid answered 1 jaar ago
Hmm, ik zou zeggen - als je een goede fysiotherapeut kiest, is er een grote kans dat je houding zal verbeteren én rugklachten zal voorkomen. Dus je kunt gerust proberen!
OpaErikOpaErik answered 1 jaar ago
Fysiotherapie kan inderdaad heel goed helpen bij het verbeteren van je houding en het voorkomen van rugklachten die daaromtrent voortvloeien. Begeleiding van een fysiotherapeut kan je helpen om je houding te verbeteren en te leren hoe je een gezonde positie kan aannemen.
OmaJuliaOmaJulia answered 1 jaar ago
Absoluut! Fysiotherapie is een effectieve manier om een slechte houding te verbeteren en rugklachten te voorkomen. Door de juiste bewegingen en oefeningen uit te voeren kun je spieren en gewrichten versterken die de juiste houding bevorderen.
OmaEmmaOmaEmma answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan helpen bij het verbeteren van je houding en het voorkomen van rugklachten. Door oefeningen en trainingen aan te passen aan je lichaam kan een fysiotherapeut je helpen je lichaam sterk en gezond te houden.