Vragen bekijkenCategorie: overigKan fysiotherapie helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in mijn benen en voeten?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Kan fysiotherapie helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in mijn benen en voeten?
4 Antwoorden
OpaWaltherOpaWalther answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in je benen en voeten. Door stretching- en kracht-oefeningen kan je helpen de bloedsomloop te verbeteren. Ook massage technieken kunnen helpen bij het afvoeren van vocht.
OpaPietOpaPiet answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in je benen en voeten. Fysiotherapie voorziet in oefeningen die de bloedcirculatie verbeteren door beweging en druk. Daarnaast leert een fysiotherapeut je ook wat je thuis kunt doen om het oedeem en de pijn te verminderen.
OmaTessOmaTess answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan zeker helpen bij het verbeteren van je bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in je benen en voeten. Het versterkt de bloedsomloop en de spieren en bevordert een betere lymfatische drainage, waardoor de oedeemvorming kan worden verminderd.
OpaUlrichOpaUlrich answered 1 jaar ago
Ja, fysiotherapie kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van oedeemvorming in je benen en voeten. Er zijn een aantal oefeningen die je kunt doen die gericht zijn op bloedsomloop en oedeemvermindering, zoals bestellen of stretchen.