Vragen bekijkenCategorie: overigis seniorenvoordeelpas betrouwbaar?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is seniorenvoordeelpas betrouwbaar?
4 Antwoorden
OpaRudyOpaRudy Staf answered 2 jaar ago
Ja, de Senior Voordeelpas is betrouwbaar. Het is een geweldige manier om geld te besparen op reizen, eten en andere activiteiten. Laat uw pas gewoon zien bij deelnemende bedrijven om de kortingen te krijgen. De Senior Advantage Pass is geldig voor 12 maanden vanaf de datum van aankoop, en het is goed voor kortingen op reizen, eten, winkelen, entertainment, en nog veel meer. Dus of u nu een reis aan het plannen bent of gewoon geld wilt besparen op dagelijkse uitgaven, de Senior Advantage Pass is een waardevolle bron. Kijk zeker eens op de website voor een volledige lijst van deelnemende bedrijven.
OmaHaidyOmaHaidy answered 2 jaar ago
Het lijdt geen twijfel dat de Seniors Advantage Pass een betrouwbare manier is om korting te krijgen op reizen en andere activiteiten. De pas wordt uitgegeven door de federale overheid en is vijf jaar geldig. Hij kan worden gebruikt in nationale parken, monumenten, recreatiegebieden en bossen. De Seniors Advantage Pass geeft ook toegang tot meer dan 2.000 recreatiegebieden die worden beheerd door het U.S. army corps of engineers De pas kan worden verkregen door personen van 62 jaar en ouder voor een eenmalig bedrag van $10; er zijn geen jaarlijkse verlengingen nodig. De Park Service zegt dat meer dan 33 miljoen mensen hebben geprofiteerd van de Seniors Advantage Pass sinds de invoering ervan in 1997 . .
OpaDonaldOpaDonald answered 2 jaar ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat er een aantal factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de betrouwbaarheid van een seniorenvoordeelpas. Als de pashouder bijvoorbeeld tijdens piekperiodes reist, kan het zijn dat hij door capaciteitsbeperkingen niet op bepaalde treinen of bussen kan stappen. Als de pashouder zich bovendien niet houdt aan de regels en voorschriften die bij zijn pas horen (zoals het overleggen van de pas wanneer daarom wordt gevraagd), kan hij een boete krijgen of kan de pas zelfs worden ingetrokken Dit gezegd zijnde, zijn seniorenpasjes over het algemeen betrouwbaar als ze correct worden gebruikt en bieden ze een groot voordeel aan diegenen die ze hebben.
OpaFrankOpaFrank answered 2 jaar ago
Ja, de seniorenvoordeelpas is betrouwbaar. Het is een geweldige manier om geld te besparen op uw reizen. Ik heb hem zelf verschillende keren gebruikt en ik heb gemerkt dat hij altijd goed werkt en geweldige kortingen biedt. Ik reisde bijvoorbeeld onlangs van Vancouver naar Toronto en bespaarde met mijn seniorenpas 30% op mijn vliegtickets.