Vragen bekijkenCategorie: overigis de seniorenpas betrouwbaar?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is de seniorenpas betrouwbaar?
3 Antwoorden
OmaEvaOmaEva answered 2 jaar ago
De seniorenpas is een betrouwbare vorm van identificatie voor volwassenen van 60 jaar en ouder. Hij dient als alternatief voor het Oklahoma-rijbewijs of de door de staat afgegeven identiteitskaart voor senioren die geen rijbewijs of door de staat afgegeven identiteitskaart hebben. De seniorenpas kan worden gebruikt om de identiteit en leeftijd aan te tonen bij aankopen, het verkrijgen van diensten of wanneer men in aanraking komt met de politie. De seniorenpas kan ook worden gebruikt als identificatiemiddel bij het instappen in een vliegtuig.
OmaSophieOmaSophie answered 2 jaar ago
Ja, de Senior Pass is een betrouwbaar identificatiemiddel voor senioren. De pas wordt uitgegeven door de National Park Service en is geldig voor levenslange toegang tot federale recreatiegebieden, waaronder nationale parken en monumenten. De seniorenpas geeft ook korting op verschillende voorzieningen, zoals kamperen, bootlanceringen en vervoer.
OpaWaltherOpaWalther answered 2 jaar ago
Ja, de seniorenpas is betrouwbaar. De pas geeft senioren (65 jaar en ouder) gratis toegang tot veel toeristische bestemmingen en culturele evenementen in de Verenigde Staten, waaronder nationale parken, staatsparken en recreatiegebieden. Ga voor een volledige lijst van deelnemende attracties en organisatoren van evenementen naar de website van de National Park Service.