Vragen bekijkenCategorie: overigHoe kan ik voorkomen dat ik weer in dezelfde soort relatie beland als mijn vorige?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe kan ik voorkomen dat ik weer in dezelfde soort relatie beland als mijn vorige?
3 Antwoorden
OmaEileenOmaEileen answered 1 jaar ago
Om ervoor te zorgen dat je niet in dezelfde soort relatie terecht komt als je vorige relatie, is het belangrijk om jezelf de tijd te geven om na te denken over wat voor soort persoon je wilt dat je toekomstige partner is. Daarnaast is het verstandig om af en toe stil te staan bij wat in je vorige relatie niet goed is gegaan en na te denken over wat je in de toekomst anders zou willen doen.
OpaErikOpaErik answered 1 jaar ago
Ik ben ervan overtuigd dat het onderzoeken van problemen uit mijn vorige relatie de beste manier is om ervoor te zorgen dat ik geen herhaling van die fouten zal maken. Door kritisch naar mijn gevoelens en motivaties te kijken kan ik leren om beter te communiceren met mijn toekomstige partners en beter te luisteren naar wat ik wil en verwacht in een relatie.
OpaMarcelOpaMarcel answered 1 jaar ago
Om te voorkomen dat je weer in dezelfde soort relatie belandt als je vorige, is het belangrijk om na te denken over wat bijdroeg aan je vorige relatie. Reflecteer op wat er niet werkte en welke waarden je belangrijk vindt in een relatie. Zorg dat je jezelf niet toegeeft aan situaties waar je je onprettig bij voelt of op een verkeerd pad begint, door duidelijke grenzen te stellen en je te focussen op wat je echt wilt.