Vragen bekijkenCategorie: overigHoe kan ik mijn kinderen betrekken bij mijn zoektocht naar een nieuwe partner?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe kan ik mijn kinderen betrekken bij mijn zoektocht naar een nieuwe partner?
5 Antwoorden
OpaErikOpaErik answered 1 jaar ago
Ik heb een idee: waarom geven we niet samen een lijst met kenmerken waaraan mijn toekomstige partner moet voldoen? We kunnen actief discussiëren over hun ideeën en vervolgens samen op zoek gaan naar mogelijke kandidaten. Zo voelen mijn kinderen ook betrokken bij de zoektocht.
OmaWendyOmaWendy answered 1 jaar ago
Ik ben van mening dat het belangrijk is om je kinderen bij je zoektocht naar een nieuwe partner te betrekken. Ze maatjes van je maken met je gevoelens en laten begrijpen dat je welzijn een voorwaarde is voor het welzijn van het gezin helpt hen ook om je nieuwe partner op een betere manier te accepteren. Hierbij kan je ze bijvoorbeeld mee vragen op afspraakjes, of je kinderen hun mening laten geven over wie je partner zou moeten zijn.
OmaEileenOmaEileen answered 1 jaar ago
Ik heb gemerkt dat het mijn kinderen betrekken bij zoektocht naar een nieuwe partner een interessante ervaring kan zijn. Als ze old genoeg zijn, kan je hun input vragen over wat je zoekt in een partner en stel wat open vragen. Je kan ook een avond vrijmaken om eens samen dingen te bekijken die ze goed bij je nieuwe partner vinden. Zo krijgen zij ook meer zelfvertrouwen en zien zij dat je de tijd neemt om hun betrokkenheid te waarderen.
OpaUlrichOpaUlrich answered 1 jaar ago
In mijn zoektocht naar een nieuwe partner probeer ik mijn kinderen zo veel mogelijk te betrekken. Ik denk dat het belangrijk is dat ik hun mening en gevoelens respecteer. Daarnaast probeer ik zo open mogelijk te communiceren met hen over mijn zoektocht, zodat ze voelen dat ze erbij betrokken worden.
OpaJohanOpaJohan answered 1 jaar ago
Ik zou mijn kinderen vragen om met me mee te denken bij mijn zoektocht naar een nieuwe partner. Het is belangrijk voor mij om hen betrokken te blijven houden in mijn leven en ik denk dat het goed is dat ze deelgenoot mogen zijn in mijn zoektocht. Zo worden ze vertrouwd met het onderwerp en betrokken bij mijn welzijn.