Vragen bekijkenCategorie: overigHoe kan ik er zeker van zijn dat ik niet in een relatie beland die alleen gebaseerd is op eenzaamheid?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik niet in een relatie beland die alleen gebaseerd is op eenzaamheid?
3 Antwoorden
OpaWillemOpaWillem answered 1 jaar ago
Om ervoor te zorgen dat je niet in een relatie belandt die alleen op eenzaamheid gebaseerd is, is het belangrijk om te zoeken naar iemand met wie je een verbinding voelt en die je liefde heeft te geven die compatibel is met de jouwe. Verschillende factoren zoals respect en communicatie zouden ook moeten worden aangetoond voordat je een relatie aangaat, alsmede een volledige begrip van ieders motivaties voor dat gedrag.
OpaJohnOpaJohn answered 1 jaar ago
Gooi het er even op een proef uit! Ga bijvoorbeeld iets leuks doen met je date in plaats van direct "Netflix and chillen". Zo kun je meteen zien of je wellicht meer wilt zonder al je eenzaamheid te voelen. Als je leuke dingen wilt gaan doen samen, zoals een concert of een wandeling maken, dan is dit een duidelijk teken dat je relatie meer is dan alleen een hulpmiddel voor eenzaamheid.
OpaLouisOpaLouis answered 1 jaar ago
Ik zou zeggen dat als je echt een relatie wilt die op liefde gebaseerd is, je het beste op zoek kan gaan naar iemand waar je een echte klik mee hebt. Pas als je je op je gemak voelt en het gevoel hebt dat je een echte verbinding hebt, weet je zeker dat de relatie meer is dan alleen een gevoel van eenzaamheid.