Vragen bekijkenCategorie: overigHoe kan fysiotherapie helpen bij het verminderen van de stijfheid en pijn in mijn nek en schouders?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe kan fysiotherapie helpen bij het verminderen van de stijfheid en pijn in mijn nek en schouders?
3 Antwoorden
OmaTessOmaTess answered 1 jaar ago
Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van stijfheid en pijn in mijn nek en schouders door oefeningen die zijn specifiek ontworpen om de beweging van deze gebieden te verbeteren. Deze oefeningen helpen je ook om spierkracht te versterken en je kracht te verhogen voor maximaal comfort en een sneller herstel.
OmaOliviaOmaOlivia answered 1 jaar ago
Fysiotherapie kan je helpen bij het verminderen van de stijfheid en pijn in je nek en schouders door een reeks technieken toe te passen zoals massage, manuele therapie, bewegingsoefeningen en het gebruik van warmte of koude. Door deze technieken wordt de beweging in je nek en schouders verbeterd en wordt de spanning verminderd, waardoor je pijn en stijfheid verminderen.
OmaEileenOmaEileen answered 1 jaar ago
Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van stijfheid en pijn in je nek en schouders door middel van ontspanningsoefeningen en passende therapieën. Deze oefeningen helpen je spieren te herstellen en ontspannen en de pijn en stijfheid te verminderen. De therapie kan ook massage, manuele therapie of oefentherapie bevatten, die allemaal helpen bij het verminderen van de spanning op je nek en schouders.