Vragen bekijkenCategorie: overigHoe bepaal ik of iemand echt bij mij past of dat ik mijn tijd verspil aan de verkeerde persoon?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe bepaal ik of iemand echt bij mij past of dat ik mijn tijd verspil aan de verkeerde persoon?
5 Antwoorden
OmaLotteOmaLotte answered 1 jaar ago
Je moet eerst met jezelf in gesprek gaan en op zoek gaan naar degene die je waarden en persoonlijkheid deelt. Hoewel aantrekkingskracht en fysieke chemie belangrijk zijn, staan ​​deze aspecten op de tweede plaats. Een partner die jou aanvult op de eerste plaats als het gaat om je emotionele behoeften en doelen, is het meest waarschijnlijk de juiste keuze.
OmaSophieOmaSophie answered 1 jaar ago
Het is belangrijk om te kijken naar hoe je je voelt bij een persoon. Als er een aantrekkingskracht is, is er meer kans dat iemand echt bij je past. Het is ook belangrijk om je af te vragen of je met de ander kunt communiceren en samenwerken. Als de ander dezelfde waarden en ambities deelt als jij, is het ook een goed teken dat jullie bij elkaar passen.
OpaPietOpaPiet answered 1 jaar ago
Het belangrijkste is om goed na te denken of iemand echt bij jou past of niet. Kijk naar wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn, de manier waarop jullie met elkaar omgaan, wat jullie belangen zijn, etc. Als je het gevoel hebt dat je je tijd verspilt, besteed het dan niet aan die persoon. Neem de tijd om erachter te komen wat er nodig is voor een gezonde, gelukkige relatie en ga vervolgens verder.
OpaDonaldOpaDonald answered 1 jaar ago
Een goede manier om te bepalen of iemand echt bij je past, is om te kijken naar de kernwaarden die je belangrijk vindt in je leven. Als je dezelfde waarden deelt met de persoon met wie je omgaat, kan dat een indicatie zijn dat deze persoon bij je past. De beste manier om te weten of je tijd aan de verkeerde persoon verspilt, is om eerlijk en open te zijn over je wederzijdse verwachtingen.
OpaJohnOpaJohn answered 1 jaar ago
Dat is een moeilijke vraag! Ik denk dat veel mensen op verschillende manieren omgaan met het beantwoorden van deze vraag. Voor mij, is het belangrijk om te voelen of je die persoon comfortabel en veilig voelt om mee te praten. Als je het gevoel hebt dat je helemaal jezelf kunt zijn, dan is dat een grote indicatie dat je met de juiste persoon te maken hebt. Maar op de lange termijn, zou je jezelf moeten afvragen of het verstandig is om je tijd door te brengen met die persoon.