1. koopgids
  2. Gigaset E720.

Gigaset E720.

5/5

Een telefoon voor senioren kan uitermate handig zijn om eenvoudig in contact te blijven met je opa of oma. Een seniorentelefoon is gemakkelijk in gebruik, bevat minder functionaliteiten en heeft grotere letters. Ontdek hier alle specificaties van de Gigaset E720. en bekijk of dit het beste toestel is om aan te schaffen.

Specificaties Gigaset E720.

Merk

Gigaset

Nummerherkenning

Ja

Verlicht toetsenbord

Ja

Telefoonboek capaciteit

200

Nummerherhalingsgeheugen

20

Type verbinding

Draadloos

Noodknop

Ja

Extra luide beltoon 

Ja

Extra grote toetsen 

Ja

Geschikt voor hoortoestel

Ja

Omschrijving van Gigaset E720.

De Gigaset E720 is het ideale toestel voor senioren. Met deze telefoon kunnen zij comfortabel bellen, zonder last te hebben van ruis wanneer ze een hoortoestel gebruiken. De extra grote knoppen en de luide beltoon maken het makkelijker om het juiste nummer te kiezen en elke oproep niet te missen. Bovendien kun je contactpersonen toevoegen door hun naam in te spreken. Wanneer deze personen bellen, zal hun naam niet alleen op het scherm verschijnen, maar zal de telefoon hun naam ook voorlezen. Als je een oproep krijgt van een bekend persoon, kleurt het scherm groen, zodat je in één oogopslag weet dat je de beller kunt vertrouwen. Met de handige sneltoetsen kun je met één druk op de knop doorverbinden naar een ingesteld telefoonnummer. Daarnaast heeft deze telefoon ook een noodknop waarmee je tot 15 verschillende contactpersonen een bericht kunt sturen in geval van nood.

Pluspunten
  • Wanneer je de telefoon gebruikt in combinatie met hoortoestellen, heb je geen last van ruis. Met de noodknop verstuur je snel een waarschuwingsbericht naar de vooraf ingestelde contacten. Dankzij gesproken nummerherkenning weet je meteen door wie je gebeld wordt.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen antwoordapparaat.

Veelgestelde vragen over Gigaset E720.

Het telefoonboek van Gigaset E720. heeft een capaciteit van 200.

Het nummerherhalingsgeheugen van Gigaset E720. is 20.

Gigaset E720. heeft een Draadloos verbinding.

Gigaset E720. heeft de volgende functies:

  • Geschikt voor hoortoestel: Ja
  • Extra grote toetsen: Ja
  • Extra luide beltoon: Ja

Gigaset E720. heeft de volgende extra functies:

  • Nummerherkenning: Ja
  • Verlicht toetsenbord: Ja
  • Noodknop: Ja

Bekijk ook andere telefoons