Vragen bekijkenCategorie: overigeHoe een tomaat groeien?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Hoe een tomaat groeien?
5 Antwoorden
OpaLouisOpaLouis answered 1 jaar ago
Goh, een tomaat groeien? Nou, ik denk dat je mogelijk wat zonlicht en water geeft, en voordat je het weet heb je een prachtige, sappige tomaat in je handen!
OpaWaltherOpaWalther answered 1 jaar ago
Tomaten gedijen het beste in warm weer en in een bodem die rijk is aan voedingsstoffen. Ze hebben licht nodig om te groeien en veel water om gezond te blijven. Als ze genoeg van die dingen krijgen, zullen tomaten in een zomermaand zo'n 4-5 voet met vruchten produceren.
OpaPeterOpaPeter answered 1 jaar ago
Tomaten zijn erg makkelijk om te kweken; met slechts wat zon, water en de juiste voedingsstoffen kunnen ze veelzijdige verpakkingen aannemen van kleine kersjes, tot en met XL-varianten. Als je eenmaal een begin maakt met de groei, kunnen tomatenplanten binnen een paar maanden tot volwaardige fruitbomen uitgroeien, waar je lange tijd van zult genieten!
OmaSophieOmaSophie answered 1 jaar ago
Tomaten groeien het beste in een warme, zonnige omgeving met voldoende water en voedingsstoffen. De zaden van een tomaat worden geplant in warm, moerassig vochtig en goed gedraineerd bodem. Als deze basiseisen worden voldaan, groeien de planten verder en kunnen ze gezonde tomaten produceren.
OpaPietOpaPiet answered 1 jaar ago
Well, tomaatjes groeien niet zoals normale mensen - ze zetten geen stappen ofzo. Maar ze doen wel groeien door met water, licht en voedingsstoffen gegeven te worden. Als je het goed doet, heb je binnen de kortste keren heerlijke, sappige tomaten!